Meet & Eat: IT-säkerhet och krishantering

Välkommen att diskutera IT-säkerhet och krishantering med oss!

Vi träffas över en lunch och diskuterar aktuella ämnen och frågor kopplat till ert arbete inom facklig verksamhet, CRM, medlemsresor med mera. Vi vill skapa en atmosfär där du och andra deltagare kan dela insikter, idéer och erfarenheter med varandra. Att ses kort över en lunch är en av flera former av träffar, där vi tillsammans skapar en plattform där vi delar och fördjupar vår kollektiva kunskap.

3 oktober - IT-säkerhet och krishantering

  • Vilka är de största IT-säkerhets utmaningarna ni står inför idag?
  • Hur förbereder ni er organisation för potentiella kriser?
  • Vilka verktyg och metoder använder ni för att säkerställa dataskydd och integritet?

I en alltmer digitaliserad värld är IT-säkerhet och krishantering avgörande för att skydda organisationens information och hantera oväntade situationer. Under denna träff kommer vi att diskutera hur ni kan stärka er IT-säkerhet och utveckla effektiva krishanteringsstrategier. Vi knyter an till insikter från vårt Krisseminarium och delar bästa praxis inom området.

Om du har några specifika ämnen du skulle vilja se diskuterade under denna träff, är du mer än välkommen att dela dina tankar.

Avbokningsregler: Om du inte längre kan delta, kontakta oss! Vi kommer att debitera dig fullt pris om ditt deltagande inte avbokas senast 48 h innan träffen.

Evenemangsanmälan

Fyll i och skicka in evenemangsanmälan nedanför.

Tack! Din ansökan har blivit mottagen!
Hoppsan! Något gick fel när formuläret skickades.
Datum:
3
October
-
3
October
Tid:
12:00
-
13:30
Sista anmälningsdagen:
Pris:
395 kr